NYHET!

KARRIEREPAKKEN

SKAP DET LIVET DU ØNSKER

 

i samarbeid med Goal Mapping Norge og

The Card

 

Goal Mapping-kurs på 9 timer (Oslo)

Nett-CV

200 visittkort fra The Card

Portrettbilder til CV og kort

Skap det livet du ønsker - nå

Vi har alle tanker og drømmer om hva som ville være  vårt personlige, perfekte liv. Men ofte tror vi at det ikke er mulig, og gjør livs- og karrierevalg utfra hva vi tror vi kan gjøre - ikke hva vi har lyst å gjøre. For andre er problemet at man ikke har klart for seg hva man egentlig vil.

 

Med Karrierepakken får du hjelp til finne veien, slik at du kan leve det livet du virkelig ønsker. Gjennom Goal Mapping finner du både målet ditt og veien dit, mens nett-CV og visittkort med profesjonelle portrettbilder vil hjelpe deg til å få de jobbene du vil ha, gjennom best å selge deg selv og din arbeidskraft.

Nett-CV

På jobbmarkedet gjelder det å selge seg selv på beste måte.  I en nett-CV gir du arbeidsgivere et komplett og profesjonelt bilde av deg selv. Nett-CVen er det perfekte supplementet til den klassiske CVen, og ikke minst: den er tilgjengelig for alle arbeidsgivere til enhver tid.

 

Eksempler på nett-CV

 

Ensides nett-CV for korte CVer, feks for studenter

Nett-CV-mal med undersider for lengre CVer

Nett-CV-mal med undersider for lengre CVer

 

 

Visittkort

I nettverking er visittkort svært effektivt. Kjapt får du gitt alle opplysning du trenger: på visittkortet finner en potensiell arbeidsgiver all informasjon, og ikke minst adressen til nett-CVen din. Visittkortene våre kommer i en hendig blokk fra The Card

 

Profesjonelle bilder

Gode og profesjonelle bilder av deg selv er en forutsetning for å gi riktig inntrykk. Portrettbildene fra vår fotograf får frem din unike personlighet. For å lage en god nettside er det også en forutsetning at fotografiene er av beste kvalitet.

 

Goal Mapping kursoppstart (Oslo)

 

Oslo 24 august - 31 august - 7 september

fra kl. 17:00 - 20:00

 

Workshop er på 3 timer x 3 ganger

Workshopen inkluderer arbeidsbok, arbeidsmateriell og lett bevertning.

Du vil også få  opplæring i bruk av visittkort og bygging av ditt  nettverk.

 

Dette vil jeg ha!

All informasjon om Karrierepakken samt påmelding finner du hos

goalmappingnorge.no

 

Goal Mapping

Goal Mapping er en svært effektiv metode der du gjennom kartlegging, klar målsetning og strategi kommer deg dit du vil i livet - det være seg både innen utdanning, karriere, helse, familieliv osv. Goal Mapping-systemet benyttes av kjente firmaer som bla. Microsoft, Siemens, British Telecom og Coca Cola, samt av mer enn 600.000 studenter rundt om i verden,

 

Kort fortalt kartlegger vi i Goal Mapping-workshopen dine drømmer og planer, setter opp ditt eget, krystallklare målkart for hvor du skal, samt når du skal være der. Til slutt setter vi opp strategien for hvordan du kan komme deg dit. Uansett hvilke mål du måtte ønske å oppnå, vil Goal Mapping være et sterkt verktøy som kan hjelpe deg på veien.

 

Det som gjør Goal Mapping til det kraftfulle verktøyet det er, er måten metoden er bygd opp på. Gjennom å formulere målene både skriftlig og gjennom tegning, aktiviseres begge hjernehalvdeler. Nyere forskning viser at denne kombinasjonen gir en langt større effekt og er betydelig mer effektiv enn om målene bare utformes skriftlig

 

Les mer om Goal Mapping

Les CNNs artikkel om Goal Mapping

 Webdesign St.Pierre Design © 2015

All rights reserved.